Gratis verzendig boven €40

€4,95 verzendkosten

Verzonden in hergebruikte doos
Persoonlijk advies via WhatsApp
De webwinkel met duurzame alternatieven voor wegwerpproducten

Het is weer voorbij die mooie zomer… Tijd om weer naar school & werk te gaan!

Dit jaar geven we daar een duurzame draai aan. Lunchen op werk of op school kan namelijk gemakkelijk zonder wegwerpproducten. Wissel je plastic boterhamzakje om voor een stevige RVS broodtrommel of een herbruikbaar boterhamzakje (die zijn lekker klein in je tas). Een mooie drinkfles mag natuurlijk ook niet ontbreken. 

Zet jezelf in de startblokken voor het nieuwe schooljaar met de duurzame lunchartikelen van GreenMansion!

Bekijk onze categorieën

Gratis verzendig boven €40

Gratis verzending boven €40 Beneden dat bestelbedrag rekenen we voor verzending in Nederland als bijdrage in de verzendkosten een bedrag van €4,95.
Levertijd 1- 3 werkdagen.

Verzonden in hergebruikte doos

Bestellingen verzenden we in hergebruikte dozen en met hergebruikt opvulmateriaal. Uiteraard plakken we het pakketje dicht met papieren tape. 100% plasticvrij dus!

Persoonlijk advies via WhatsApp

We staan voor je klaar! Hulp nodig met kiezen? Of vragen over je bestelling? Je kunt ons bereiken via 0644586994. Zowel telefonisch, als via WhatsApp. Makkelijk toch!

Weg met wegwerp!

Wil jij ook minder wegwerpproducten gebruiken?  Ontvang elke maand tips, artikelen en de exclusieve aanbiedingen om jouw huis vrij van wegwerpproducten te maken! 

Als extraatje ontvang je een gratis cadeautje bij je eerste bestelling!

Schrijf je snel in voor onze nieuwsbrief!

Wist je dat we gemiddeld 500 kilo aan afval per persoon per jaar weggooien! 500 kilo! Dat kan anders, dat kan beter.

Met GreenMansion wil ik wegwerpproducten in de ban doen. Voor alles wat in de prullenbak beland probeer ik een herbruikbaar alternatief te vinden. Nu wil ik dit graag met je delen en je praktische producten aanreiken om de eerste stappen te zetten naar een duurzaam leven. Veel wegwerpproducten zijn niet nodig en je kunt hiermee op een gemakkelijke manier al veel impact maken! GreenMansion is de webwinkel met alternatieven voor wegwerpproducten!

Ik help je hier graag mee! Dus mocht je twijfels hebben of vragen hebben over bepaalde producten, mijn ervaring willen weten of ben je benieuwd welk product het beste bij jou past? Schroom niet en neem contact op! Vind ik alleen maar leuk en ik help je graag!
Je kunt mailen naar info@greenmansion.nl of neem contact op via WhatsApp of de socials! 

Ik geloof er sterk in dat als iedereen een beetje doet, we met z’n allen al een heel eind komen. Samen redden we onze planeet! Doe je mee?