Gratis verzendig boven €40

€4,95 verzendkosten

Verzonden in hergebruikte doos
Persoonlijk advies via WhatsApp
Duurzaam scheiden van afval

Handige en stijlvolle GFT- en afvalbakjes

Waar ben je naar opzoek?

Duurzaam scheiden van afval met handige en stijlvolle GFT- en afvalbakjes

Gft-afvalbakjes zijn een onmisbaar onderdeel van een moderne keuken, omdat ze je helpen je afval op een milieuvriendelijke en efficiënte wijze te scheiden. Waarom zou je genoegen nemen met een saai bakje dat niet bij je interieur past als er ook andere opties zijn? Kies bijvoorbeeld voor een stijlvol, modern GFT bakje. Of ga voor een afvalbakje dat je opbergt in een kastje, lekker uit het zicht!

Een afvalbakje voor gft-afval voorkomt dat je elke keer naar de groene bak moet lopen tijdens het koken. Zo kun je je afval snel en gemakkelijk kwijt en tegelijkertijd je afval goed scheiden!

De gft-afvalbakjes van GreenMansion zijn voorzien van handige eigenschappen. Denk hierbij aan een afneembaar deksel, vaatwasser bestendig, een geurfilter of een stevige handgreep. Dit maakt het legen van de bakjes een stuk makkelijker én voorkomt nare geurtjes in huis.

Stijlvol GFT bakje voor op het aanrecht

Er zijn een aantal fijne voordelen om te kiezen voor een stijlvol GFT bakje voor op het aanrecht. Een mooi bakje zorgt ervoor dat het scheiden van afval een stuk aangenamer is. Een modern GFT bakje nodigt uit om je afval goed te scheiden én kan zelfs een extra decoratief element zijn in je keuken!

GreenMansion heeft de moderne GFT aanrechtbakjes van Mepal in het assortiment. Deze bakjes supersterk en gaan lang mee. De deksel is afneembaar en het hele bakje mag in de vaatwasser. Dat is nog eens makkelijk schoonmaken. Mepal staat bekent om zijn oerdegelijke kwaliteit en het feit dat de producten in Nederland worden gemaakt!

Handige compost caddy’s voor in de kast.

Liever niets op het aanrecht? Ik heb ook handige compost caddy’s in het assortiment voor in de kast. Deze bakjes zijn misschien minder mooi om te zien, maar hebben een aantal praktische voordelen:

  • Een geurfilter in de deksel. Hierdoor voorkom je nare geurtjes in de keuken, ook als je het bakje niet elke dag leegt!
  • Stevige handgreep. Dit maakt het legen van het bakje een stuk makkelijker
  • Groter volume. De compost caddy’s komen in twee maten: 5L en 9L. Je kunt je GFT-afval dus even opsparen. Zo hoef je niet elke dag je GFT weg te gooien.

Gft-afvalbakjes voor een georganiseerde keuken

Gft-afvalbakjes zorgen voor een georganiseerde en opgeruimde keuken. Kies voor een GFT aanrechtbakje dat naadloos opgaat in je interieur of verberg je afvalbakje in een keukenkastje of de bijkeuken. Stijlvolle GFT-afvalbakjes zijn niet alleen mooi om te zien, maar ook een duurzame, praktische keuze voor in de keuken. Door te kiezen voor een afvalbak die past bij jou, wordt scheiden niet alleen makkelijker, maar ook leuker.

Duurzaam scheiden van afval – heb je nog vragen?

Heb je nog vragen over de producten of mis je nog handige artikelen? Neem dan gerust contact met mij op! Ik help je graag met persoonlijk advies. Je kunt mij bellen of appen op 0644586994. Mailen kan natuurlijk ook, mail dan naar info@greenmansion.nl