Afvalvrije menstruatie

Gratis verzendig boven €40

€4,95 verzendkosten

Verzonden in hergebruikte doos
Persoonlijk advies via WhatsApp

Afvalvrije menstruatie

Menstruatieproducten zonder afval

Waar ben je naar opzoek?

Afvalvrije menstruatie.

Tijdens je menstruatie gebruik je heel veel wegwerpproducten. Regulier maandverband en tampons bevatten vaak parfums en andere chemische stoffen die helemaal niet goed voor je zijn. Overstappen naar een afvalvrije menstruatie met bijvoorbeeld herbruikbaar maandverband of een menstruatiecup is dus niet alleen goed voor de aarde, maar ook nog eens veel beter voor je eigen lichaam. 

Op deze pagina vind je duurzame producten zorgvuldig geselecteerd door GreenMansion. Alles om jou menstruatieperiode te verduurzamen. Zo hebben we herbruikbaar maandverband en menstruatiecups.

Herbruikbaar maandverband is maandverband gemaakt van biologisch katoen. Dit maandverband is wasbaar. Hierdoor kun je het maand in maand uit gebruiken tijdens de menstruatie. Herbruikbaar maandverband werkt hetzelfde als wegwerp maandverband. Dit maakt het gemakkelijk in gebruik. 

Een menstruatiecup is een cup gemaakt van medische siliconen. Veel vrouwen vinden een menstruatiecup gemakkelijker en comfortabeler dan maandverbanden of tampons. Een cup kun je namelijk de hele dag dragen. Alleen ‘s ochtends en ‘s avonds hoef je de cup te legen. Ook is de menstruatiecup geschikt om te gebruiken tijdens het sporten of het zwemmen. En doordat de cup tot wel 10 jaar meegaat is deze duurzamer én goedkoper dan maandverband en tampons. 

Nieuwsgierig naar afvalvrije menstruatieproducten, maar nog niet helemaal zeker wat voor jou de goede keus is? Neem gerust contact met ons op! We helpen je graag met persoonlijk advies. Je kunt ons appen/bellen op 0644586994. Mailen kan ook: info@greenmansion.nl.