Duurzame tandverzorging

Gratis verzendig boven €40

€4,95 verzendkosten

Verzonden in hergebruikte doos
Persoonlijk advies via WhatsApp

Duurzame tandverzorging

Natuurlijke tandenborstels en tandpasta

Waar ben je naar opzoek?

Duurzame tandverzorging

100% duurzame tandverzorging. Duurzame alternatieven voor je plastic tandenborstel en tandpasta. 

Op deze pagina vind je duurzame producten zorgvuldig geselecteerd door GreenMansion. Alles om jou tandenpoetsroutine te verduurzamen. Zo hebben we bamboe tandenborstels, natuurlijke tandpasta, tandenpoetstabletten en een bamboe tandenborstelcase. 

Natuurlijke tandpasta is een duurzame keuze voor ‘reguliere’ tandpasta. De tandpasta bestaat volledig uit natuurlijke ingrediënten, is vegan en beschermt – uiteraard – de tanden tegen tandplak en gaatjes. De tube is plastic vrij. Voor wie nog een stapje verder wil hebben we ook tandenpoetstabletten. 

Tandenpoetstabletten zijn kleine tabletjes die als tandpasta fungeren. Kauw een tabletje kapot, maak je tandenborstel nat met water en begin met poetsen zoals je gewend bent. De tandenpoetstabletten hebben we met fluor en een fluorvrije variant.  

Bamboe is een van de snelst groeiende materiaalsoorten en daardoor heel duurzaam. Ook heeft bamboe goede antibacteriële eigenschappen. Daardoor leent bamboe zich uitstekend als materiaal voor je tandenborstel. Vervang je plastic variant voor een duurzamere bamboe variant. In een bamboe tandenborstelcase kun je de tandenborstel droog en hygiënisch opbergen. Handig voor onderweg!

Mis je nog duurzame tandverzorging artikelen in het assortiment of heb je een vraag over onze producten. Neem dan gerust contact op met ons! We helpen je graag met persoonlijk advies. Je kunt ons appen/bellen op 0644586994. Mailen kan ook: info@greenmansion.nl.