Garantie & klachten

Garantie & klachten

Garantie

Wij geven om onze producten en doen logischerwijze ons best om deze in de beste conditie te leveren. Toch komt het wel eens voor dat er een bestelling kapot gaat tijdens transport of dat er iets anders gebeurt waardoor je aanspraak kunt maken op garantie.

Volgens de wet ben je verplicht om binnen twee maanden na constatering van het gebrek bij GreenMansion een melding te maken van het gebrek. Valt het gebrek binnen de garantie, dan zullen wij kosteloos zorg dragen voor reparatie dan wel vervanging.  

Klachten

Het kan altijd voorkomen dat er iets niet helemaal gaat zoals gepland. We vragen je om klachten eerst bij GreenMansion kenbaar te maken. Je kunt dit doen door te mailen naar info@greenmansion.nl. Samen zullen we dan proberen om tot een goede oplossing te komen. Leidt dit niet tot een oplossing dan zijn er twee opties.

 Je kunt het geschil aanmelden voor bemiddeling bij Stichting WebwinkelKeur via https://www.webwinkelkeur.nl/kennisbank/consumenten/geschil

Vanaf 15 februari 2016 is het voor consumenten in de EU ook mogelijk om klachten aan te melden via het ODR-platform van de Europese Commissie. Dit ODR-platform is te vinden op http://ec.europa.eu/odr. Dit kan alleen als de klacht nog niet ergens anders in behandeling is. Je kunt je klacht deponeren via het platform van de Europese Unie. 

Ruilen

Is het product niet helemaal naar wens of heb je een cadeautje dubbel gekocht? Er kunnen altijd redenen zijn waarom je een product graag wil ruilen. Dat is helemaal geen probleem. Je kunt contact met ons opnemen via info@greenmansion.nl. Dan zorgen we ervoor dat een ander gewenst product jouw kant op komt. De verzendkosten voor het terugsturen van het product zijn voor eigen rekening. 

Belangrijk om te vermelden dat we producten alleen kunnen terugnemen als de verpakking en het product nog compleet zijn en dat hygiëne en verzorgingsproducten ongebruikt zijn. 

Bekijk ook onze retourpagina

Ontdek onze producten!