Kaarsen cadeauset Lavendel

Green and Blossom & GreenMarket!

Heel enthousiast ben ik om jullie weer voor te mogen stellen aan een nieuwe aanbieder bij GreenMarket. Vandaag de introductie van Green and Blossom. Dit gave bedrijf maakt handgemaakt kaarsen van biologische sojawas. Eigenaresse Marleen vertelt:

Green and Blossom maakt duurzame, handgemaakte sojakaarsen. Alle kaarsen zijn gemaakt van biologische sojawas. In tegenstelling tot paraffine kaarsen of kaarsen van bijenwas, is sojawas een natuurlijke grondstof. Bovendien branden kaarsen van sojawas langer dan kaarsen van paraffine. Zo branden de ecologische kaarsen van Green and Blossom maar liefst 30 tot 35 uur.”

De verpakkingen zijn helemaal duurzaam en zero-waste, waarbij er geen gebruik wordt gemaakt van plastic. Door de kurken deksel kun je de kaarsen tussen de brandbeurten eenvoudig bewaren. Gemorste of resterende sojawas is eenvoudig te verwijderen met heet water en zeep. Het glazen potje waarin de sojakaars zit kun je dus, nadat de kaars is opgebrand, makkelijk schoonmaken en hergebruiken als bijvoorbeeld een thee- of kruidenpotje.”

Naast dat deze sojakaarsen dus niet alleen langer meegaan en beter zijn voor het milieu, zien ze er ook super mooi uit. Echt een toevoeging aan je interieur! De kaarsen worden geleverd in een stijlvolle, duurzame verpakking. Ook heel geschikt als cadeautje.

Ik ben helemaal fan, super dat we deze mooie cadeausets mogen toevoegen aan het assortiment. Jij ook?  Er zijn vier verschillende cadeausets beschikbaar:

Mocht je nou ook een heel gaaf duurzaam, handgemaakt product hebben die je graag wil verkopen via GreenMarket? Super leuk! We horen graag meer over jou & jouw product. Stuur een mail naar info@greenmansion.nl

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.