GreenMansion

Gratis verzending boven €40
Verzonden in hergebruikte doos
Persoonlijk advies via WhatsApp

GreenMansion

DE WEBWINKEL MET ALTERNATIEVEN VOOR WEGWERPPRODUCTEN

GreenMansion is de webwinkel met duurzame, herbruikbare alternatieven voor wegwerpproducten. Hier vind je praktische producten om de eerste stappen te zetten naar een duurzamer leven. Bij ons vind je onder andere producten voor persoonlijke verzorging zoals bamboe tandenborstels, shampoobars en herbruikbare scheermessen. Verder vind je hier ook praktische producten om voedselverspilling tegen te gaan of voor onderweg. Denk hierbij aan foodhuggers en bijenwasdoeken, maar ook aan herbruikbare waterflessen en thermosflessen. 

Ik geloof er sterk in dat als iedereen een beetje doet, we met z’n allen al een heel eind komen. Together we save the planet! Doe je mee?

Ga naar ...

Gratis verzending

Gratis verzending boven €40 Beneden dat bestelbedrag rekenen we voor verzending in Nederland als bijdrage in de verzendkosten een bedrag van €4,95. Levertijd 1- 3 werkdagen.

Duurzaam verzonden

Bestellingen verzenden we in hergebruikte dozen en met hergebruikt opvulmateriaal. Uiteraard plakken we het pakketje dicht met papieren tape. 100% plasticvrij dus!

Persoonlijk advies

We staan voor je klaar! Hulp nodig met kiezen? Of vragen over je bestelling? Je kunt ons bereiken via 0644586994. Zowel telefonisch, als via WhatsApp. Makkelijk toch!