GreenMarket

GreenMarket

GreenMarket

In de vakantie hebben niet stilgezeten. Er staat weer van allerlei leuks op de planning!

Eén van die ontwikkelingen is de introductie van een geheel nieuw concept binnen GreenMansion. Ik ben persoonlijk heel erg fan van het idee en ik denk dat het heel mooi kan worden. Ik ben dan ook heel enthousiast om het vandaag met jullie te delen.

Er zijn zoveel kleine, creatieve ondernemers die de mooiste spullen (duurzaam uiteraard 😊) maken. Zeker op Instagram zie ik zoveel leuks voorbijkomen. Daar wou ik iets mee doen. Hoe tof zou het zijn als je al deze gave producten op één plek zou vinden en hoe gaaf zou het zijn als je deze ondernemers een podium kunt geven die ze zo verdienen! Daar ben ik verder over gaan brainstormen en ik heb iets bedacht: GreenMarket.

GreenMarket is een platform waar kleine ondernemers hun handgemaakte producten kunnen aanbieden. Voor kleine ondernemers is een eigen website niet altijd mogelijk. Via GreenMansion kunnen ze toch hun producten aanbieden op internet aan een groter publiek. Zo kunnen we samen de wereld elke dag een beetje mooier en groener maken.

Binnen GreenMarket vind je dus allerlei unieke, handgemaakte, duurzame producten van kleine Nederlandse ondernemers. Alle producten zijn uiteraard duurzaam.
De eerste samenwerking hebben we gesloten met BENDL, die producten staan al op de site en daar kun je al even tussen snuffelen! In de aankomende tijd hopen we nog veel mooi mooie, toffe merken te kunnen toevoegen aan de GreenMarket. Volgende week publiceren we een blog over BENDL. Die wil je niet missen 🙂

Bekijk hier alvast de GreenMarket pagina!

Mocht je dit nou lezen en denken hé dit wil ik ook? Leuk! We horen graag meer over jou en jouw producten. Stuur een mail naar info@greenmansion.nl voor meer informatie.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.