GreenMarket – unieke, handgemaakt & duurzaam

GreenMarket

Uniek, handgemaakt & duurzaam

GreenMarket is het platform voor unieke, duurzame producten. Al deze producten zijn handgemaakt door ondernemende creatievelingen. Er zijn zoveel creatieve duurzamelingen, GreenMansion wil deze kleine ondernemers graag een podium geven om de wereld elke dag een stukje mooier en groener te maken. Op deze pagina vind je unieke producten, handgemaakt door ondernemende creatievelingen. Alle producten zijn uiteraard gemaakt van duurzame materialen en helpen je naar een duurzamere levensstijl. Uniek, low-waste & lokaal dus!

Ook vind je op deze pagina duurzame producten die een heel leuk cadeautje zouden zijn! 

De producten die je op deze pagina besteld worden geleverd door de aanbieder. Dit betekent dat de levertijd wat langer kan zijn. Lees altijd goed de beschrijving bij het product om te weten wat je kunt verwachten.

Waar ben je naar opzoek?

Over GreenMarket

GreenMarket is het platform voor unieke, duurzame producten. Met GreenMarket wil ik kleine ondernemers graag een poduim geven om de wereld elke dag een stukje mooier en groener te maken. Op deze pagina vind je unieke, handgemaakte en duurzame producten. Ideaal als je op zoek bent naar een orgineel duurzaam cadeau! Uniek, low-waste & lokaal!

Ook verkopen via GreenMarket?

Ook hier je duurzame handgemaakte producten aanbieden? Leuk, we horen graag meer over jouw en je product! Stuur een mail naar info@greenmansion.nl voor meer informatie.