Jouw groenste jaar ooit!

Doe je mee?

GreenMansion nodigt je uit om stap voor stap je leven duurzamer te maken.

Elke maand ontvang je tips, artikelen & challenges om je eigen leven duurzamer te maken. We gaan ons vooral richten op het besparen van afval!   

Elke maand kun je eruit halen wat bij jou past en wat voor jou haalbaar is. Niets voor jou? Dan skip je die tip. 

Ook ontvang je leuke acties en aanbiedingen.

Jouw groenste jaar ooit begint hier! Leuk, uitdagend en gratis. Doe je mee?

Instappen kan op elk moment.

Hoe werkt het?

Elke maand heeft zijn eigen thema, binnen dat thema ontvang je tips, artikelen en acties om te verduurzamen. 

Om alvast een tipje van de sluier te geven: januari zal in het teken staan van minder afval in de keuken. We gaan dan kijken naar boodschappen doen, koken en bakken, wegwerpproducten in de keuken en voedselverspilling. 

Om mee te doen, hoef je hieronder alleen je mailadres achter te laten. 

  • Elke maand ontvang je een mail met daarin het thema en een voorproefje van alle artikelen. De artikelen (en tips, etc.) vind je op de website. 
  • Op Facebook & Instagram deel ik meer tips! Zeker leuk om te volgen. 
    Je kunt GreenMansion vinden op @greenmansionnl
  • Je hoeft niets. Mocht je het toch niet leuk vinden (kan ik me natuurlijk niets bij voorstellen 🙂 ), dan schrijf je je gewoon weer uit. 

Ja ik doe mee!

Ik geloof in kleine stapjes. Met elkaar kunnen we op een leuke en gemakkelijke manier al een stuk duurzamer worden.

Doe je mee? Samen kunnen we elkaar inspireren en uitdagen. Zo kun jij je eigen duurzame leefstijl ontwikkelen.

Ik streef naar 1.000 deelnemers! Hoe meer zielen, hoe meer vreugd. Super leuk als je mee doet! Welkom bij de club.

Over mij

We gooien per persoon gemiddeld bijna 500 kilo aan afval weg per jaar. 

Tijdens mijn studie kreeg ik de opdracht te kijken naar maatschappelijke trends. Een belangrijke en relevante trend was, en is nu nog steeds, duurzaamheid. Dat klonk interessant en ik ben mij toen gaan verdiepen in dat thema. Ik ben gaan kijken naar wat ik eigenlijk weggooi in één dag. Daar schrok ik van, zoveel producten die in mijn prullenbak belandden had ik maar één of enkele keren gebruikt. Er ging op dat moment een nieuwe wereld voor mij open. Ik ben me gaan verdiepen in het klimaat en de problemen daar omheen. Dit raakte me zo, dat ik actie wilde ondernemen. Ik besloot zo duurzaam mogelijk te leven. 

Omdat ik erin geloof dat we samen onze planeet schoner kunnen maken, wil ik anderen praktische producten aanreiken om de eerste stappen te zetten naar een duurzamer leven. Daarom ben ik begonnen met GreenMansion. Met GreenMansion wil ik wegwerpproducten in de ban doen. Voor alles wat in de prullenbak beland probeer ik een herbruikbaar alternatief te vinden. Nu wil ik dit graag met je delen en je praktische producten aanreiken om de eerste stappen te zetten naar een duurzaam leven. Veel wegwerpproducten zijn niet nodig en je kunt hiermee op een gemakkelijke manier al veel impact maken!

Ik geloof er sterk in dat als iedereen een beetje doet, we met z’n allen al een heel eind komen. Samen redden we onze planeet! Doe je mee?

De waardering van www.greenmansion.nl/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.8/10 gebaseerd op 17 reviews.
X