Klantenservice

Klantenservice

Verzenden & Retourneren

Uw artikelen worden verzonden via PostNL of DHL

De levertijd hiervoor bedraagt 1 – 3 werkdagen. U krijgt altijd bericht zodra uw pakket verzonden is.

Je hebt het recht je bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Mocht je gebruik maken van je herroepingsrecht, dan heb je na annulering nogmaals 14 dagen om het product retour te sturen. Je krijgt dan het volledige bedrag gecrediteerd. De kosten van retour van jouw thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening.

Indien je gebruik maakt van je herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in orginele staat en verpakking aan ons geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kun je contact met ons opnemen via info@greenmansion.nl of het modelformulier herroepingsrecht invullen en opsturen. Wij zullen het verschuldigde bedrag binnen 14 dagen na aanmelding van je retour terugstorten, mits het product in goede orde is ontvangen. 

Hygiëne producten kunnen alleen worden geretourneerd als de verzegeling niet verbroken is. Bij verbreking van de verzegeling is je bestelling definitief en kan deze niet meer geretourneerd worden. 

Ruilen

Wil je een product ruilen? Dat is helemaal geen probleem. Neem dan contact op via info@greenmansion.nl. Dan zorgen we ervoor dat een ander gewenst product jouw kant op komt. De verzendkosten voor het terugsturen van het product zijn voor eigen rekening. 

Verzendkosten & Betalen

Voor verzenden vragen wij een bijdrage aan de verzendkosten van €3,95

Bestellingen boven €30 worden gratis verzonden.

Je kunt eenvoudig en veilig betalen via IDeal.

Garantie

Wij geven om onze producten en doen logischerwijze ons best om deze in topconditie aan u te leveren. Toch komt het wel eens voor dat er een bestelling kapot gaat tijdens transport of dat er iets anders gebeurt waardoor je aanspraak kunt maken op garantie. Wettelijk gezien ben je verplicht om binnen twee maanden na constatering van het gebrek melding bij ons hierover te maken. Indien het gebrek binnen de garantie valt, dan zullen wij kosteloos zorg dragen voor reparatie of vervanging.

Klachten

Het kan altijd voorkomen dat er iets niet helemaal gaat zoals gepland. We raden je aan om klachten eerst bij ons kenbaar te maken door te mailen naar info@greenmansion.nl. Leidt dit niet tot een oplossing, dan is het mogelijk om je geschil aan te melden voor bemiddeling via Stichting WebwinkelKeur via https://www.webwinkelkeur.nl/kennisbank/consumenten/geschil. Vanaf 15 februari 2016 is het voor consumenten in de EU ook mogelijk om klachten aan te melden via het ODR-platform van de Europese Commissie. Dit ODR-platform is te vinden op http://ec.europa.eu/odr. Wanneer je klacht nog niet elders in behandeling is dan staat het je vrij om uw klacht te deponeren via het platform van de Europese Unie.

Algemene voorwaarden & privacy policy

Hier vind je de Algemene Voorwaarden GreenMansion en onze Privacyverklaring-GreenMansion. In onze privacyverklaring vind je ook ons cookiebeleid. 

Disclaimer

Hoewel wij ons uiterste best doen om correcte informatie te verschaffen, kunnen wij niet garanderen dat de content op de website juist en volledig is. 

Verwijzingen naar andere sites zijn enkel opgenomen ter informatie. Wij zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud of beschikbaarheid van deze sites of bronnen. Wij zijn niet aansprakelijk voor schade als gevolg van onjuistheden, onvolledigheden die getoond zijn op deze website. 

GreenMansion.nl behoudt zich het recht om de informatie op deze site te wijzigen zonder enige aanmelding of bekendmaking vooraf. 

Als je vragen of opmerkingen heeft kunt je altijd contact met ons opnemen. 

Waar kunnen we je mee helpen?