Natuurlijke gezichtsverzorging

Gratis verzendig boven €40

€4,95 verzendkosten

Verzonden in hergebruikte doos
Persoonlijk advies via WhatsApp

Natuurlijke gezichtsverzorging

Natuurlijke gezichtsproducten en duurzame alternatieven voor wegwerpproducten

Waar ben je naar opzoek?

Natuurlijke gezichtsverzorging

100% natuurlijke gezichtsverzorging. Natuurlijke en duurzame alternatieven voor je gezichtsproducten

Op deze pagina vind je natuurlijke producten zorgvuldig geselecteerd door GreenMansion. Zo vind je hier natuurlijke reinigsponzen en natuurlijke dagcrème. Echter hebben we ook producten geselecteerd die je helpen afval te verminderen. Vervang je wegwerpproducten met onze duurzame alternatieven. Bijvoorbeeld wasbare wattenschijfjes van biologisch katoen als alternatief voor wegwerp wattenschijfjes. Of wasbare wattenstaafjes in plaats van de wegwerp variant. De wattenstaafjes zijn gemaakt van medische silliconen en komen zelfs in twee uitvoeringen. Eén voor het reinigen van je oren en één voor het bijwerken van je make up. 

Voor gezichtsreiniging hebben we de konjac spons. Dit is een 100% natuurlijke spons gemaakt van de wortels van de konnyaku plant. Deze spons reinigt je gezicht zonder dat daar zeep voor nodig is! Ook helpt de spons tegen acné. Verwen je huid na het reinigen van je gezicht met een heerlijke natuurlijke dagcrème. De dagcrème is verrijkt met arganolie wat heel hydraterend werkt en huidveroudering tegen gaat. 

Mis je nog natuurlijke gezichtsverzorging artikelen in het assortiment of heb je een vraag over onze producten? Neem dan gerust contact op met ons! We helpen je graag met persoonlijk advies. Je kunt ons appen/bellen op 0644586994. Mailen kan ook: info@greenmansion.nl.