Natuurlijke haarverzorging

Gratis verzendig boven €40

€4,95 verzendkosten

Verzonden in hergebruikte doos
Persoonlijk advies via WhatsApp

Natuurlijke haarverzorging

Natuurlijke shampoo- en conditionerbars

Waar ben je naar opzoek?

Natuurlijke haarverzorging

100% natuurlijke haarverzorging. Natuurlijke alternatieven voor je shampoo en conditioner

Op deze pagina vind je natuurlijke producten zorgvuldig geselecteerd door GreenMansion. De shampoo bar is het alternatief voor shampoo in plastic flessen. Niet alleen bespaar je een hoop afval door over te stappen op een shampoo bar, het is ook beter voor je haar. Reguliere shampoo’s bevatten vaak SLS en sulfaten. Onze shampoo bars hebben dit niet. Hierdoor krijgt je haar zijn zelfreinigende vermogen terug. Je hoeft je haar minder vaak te wassen en je haar krijgt meer volume. 

Qua haarverzorging verkopen we de shampoo bars en conditioners van twee merken. 

Lamazuna shampoo bars bestaat volledig uit natuurlijke en biologisch gecertificeerde ingrediënten. De shampoo wordt met de hand gemaakt in Frankrijk. De shampoo bars van Lamazuna zijn er voor normaal, droog en vet haar. Ze zijn 100% vegan en bevatten geen palmolie. 

Loofy’s is een echt Nederlands merk. Loofy’s heeft niet alleen shampoos ontwikkeld, maar ook conditioner!  De shampoo houdt je haar schoon en fris en balanceert de hoofdhuid. De conditioner zorgt voor zachte lokken zonder klitten. De shampoo’s en conditioners zijn vegan en palmolievrij. De shampoo en conditioner bars van Loofy’s komen in een handig opbergblikje.

Mis je nog natuurlijke haarverzorging artikelen in het assortiment of heb je een vraag over onze producten? Neem dan gerust contact op met ons! We helpen je graag met persoonlijk advies. Je kunt ons appen/bellen op 0644586994. Mailen kan ook: info@greenmansion.nl.