Natuurlijke lichaamsverzorging

Gratis verzendig boven €40

€4,95 verzendkosten

Verzonden in hergebruikte doos
Persoonlijk advies via WhatsApp

Natuurlijke lichaamsverzorging

De beste verzorgingsproducten voor het lichaam

Waar ben je naar opzoek?

Natuurlijke lichaamsverzorging

100% natuurlijke lichaamsverzorging. Natuurlijke alternatieven voor het lichaam. 

Op deze pagina vind je natuurlijke producten zorgvuldig geselecteerd door GreenMansion. Zo hebben we natuurlijke lichaamszeep van Werfzeep. De zepen van Werfzeep zijn volledig biologisch en worden met de hand gemaakt in Utrecht. De zeepjes komen in een papieren verpakking. Dus geen plastic verpakking, geen gekke, niet natuurlijke, schadelijke ingrediënten. Maar puur natuur. Alle zepen zijn palmolievrij. 

Of wat dacht je van natuurlijke deodorant. Heerlijke geuren deo, zonder gekke toevoeginge, zonder aluminium. Maar met uitsluitend natuurlijke ingrediënten. Van het merkt We Love The Planet. 

Ook aan je geliefde spons hebben we gedacht. Ruil je plastic spons in voor een 100% natuurlijke variant van de loofah plant. Een natuurlijke, biologisch afbreekbare spons die zacht wordt en opzwelt in water. Voor een heerlijk verwenmoment onder de douche en een zachte huid na het douchen.

Ook mag scheren natuurlijk niet ontbreken in deze categorie. Zeg je oude plastic wegwerpscheermesje vaarwel en begin met scheren met een duurzaam herbruikbaar scheermes. Met een herbruikbaar scheermes kun je een leven lang doen. Het enige wat je hoeft te vervangen zijn de metalen scheermesjes. Een herbruikbaar scheermes scheert super glad en je bespaart een hele hoop afval. Naast het scheermes hebben we ook een hele fijne natuurlijke scheerzeep.

 

Mis je nog natuurlijke lichaamsverzorging artikelen in het assortiment of heb je een vraag over onze producten. Neem dan gerust contact op met ons! We helpen je graag met persoonlijk advies. Je kunt ons appen/bellen op 0644586994. Je kunt ons ook mailen: info@greenmansion.nl.