Nieuw product! Boc’n Roll herbruikbare boterhamzakjes

Het heeft even geduurd maar we hebben eindelijk weer herbruikbare boterhamzakken op voorraad! Dit keer van het leuke merk Roll’n Eat. Roll’n Eat is ontstaan in 2006 en zet zich in voor een duurzamere wereld zonder wegwerpafval. Dat past natuurlijk helemaal bij de filosofie van GreenMansion.

De herbruikbare boterhamzakken zijn een alternatief voor de wegwerpverpakkingen. Zo zie je vaak een boterham in een plastic zakje of in aluminiumfolie. Roll’n Eat heeft hier een oplossing voor bedacht, namelijk Bock’n Roll en Snack’n Go. Gisteren hebben we ze op de markt geïntroduceert en de reacties waren super positief! Vandaag laten we jou ook graag kennismaken met deze nieuwe producten:

De Boc’n Roll is een foodwrapper waar je allerlei lunchgerechten in kun meenemen. De foodwrapper heeft een klittenband en is in afmeting verstelbaar. Hierdoor past eigenlijk alles in je foodwrapper! Eenmaal unwrapped kun je de Boc’n Roll gebruiken als placemat. Niet alleen handig voor naar school of werk, maar hierdoor ook heel handig voor buitenshuis en onderweg.

Boc'n Roll GreenMansion

“Je ecologische voetafdruk is 500 keer minder groot bij dagelijks gebruik van Boc’n Roll in plaats van aluminiumfolie”
Volgens onderzoek van het ARC (Afvalagentschap van Catalonië).

Snack’n Go is een – de naam verklapt het eigenlijk al – herbruikbaar zakje waar snack in meegenomen kunnen worden. Bijvoorbeeld partjes appel, druiven of worteltjes. Of een lekker koekje natuurlijk.

Snack'n Go

De producten zijn gemaakt van polyester en TPU. Hierdoor veeg je de Bock’n Roll of Snack’n Go gemakkelijk schoon. De producten mogen ook in de wasmachine.

De Boc’n Roll en Snack’n Go zijn verkrijgbaar in 6 verschillende kleuren: Blauw, Groen, Roze, Rood, Lime en Grijs. Zo is er voor ieder wat wils. Zo’n handig zakje heb je al voor €10,00.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.