Onderweg

Gratis verzendig boven €40

€4,95 verzendkosten

Verzonden in hergebruikte doos
Persoonlijk advies via WhatsApp

Onderweg

De handigste producten voor onderweg

Waar ben je naar opzoek?

Duurzaam onderweg

Duurzaam onderweg. de handigste producten voor onderweg. 

Ook onderweg minder afval produceren? Geen probleem! Op deze pagina vind je handige producten om broodjes, snacks en drinken afvalvrij en duurzaam mee te nemen. 

Brood altijd in een plastic zakje of aluminiumfolie? Probeer eens een herbruikbaar boterhamzakje. Een kunststoffen zakje voor keer op keer. Na gebruik gemakkelijk schoon te vegen met een doekje door de gladde binnenkant. En het zakje mag ook gewoon in de vaatwasser. Gebruik de Boc’n Roll voor de grote eter, deze houdt tot 6 boterhammen. De snack’n Go is een slagje kleiner, goed voor 2-3 boterhammen. Of te gebruiken voor een lekker snack, zoals een appeltje of worteltjes. 
Uiteraard verkopen we ook de ouderwetse broodtrommel. Maar dan wel helemaal van RVS. Super robuust. 

Daarnaast vind je hier ook super stevige waterflessen van Mepal en mooie thermosflessen. 

Of wat dacht je van RVS rietjes. Altijd handig om mee te nemen, standaard in de tas of auto. Zo heb je altijd een herbruikbare variant bij de hand en kun je de wegwerprietjes links laten liggen. De rietjes worden ook nog eens geleverd met een handig schoonmaak borsteltje. 

 

Mis je nog  artikelen in het assortiment of twijfel je over de beste keuze voor jou? Neem dan gerust contact op met ons! We helpen je graag met persoonlijk advies. Je kunt ons appen/bellen op 0644586994. Je kunt ons ook mailen: info@greenmansion.nl.