Originele duurzame cadeaus

Gratis verzendig boven €40

€4,95 verzendkosten

Verzonden in hergebruikte doos
Persoonlijk advies via WhatsApp

Originele duurzame cadeaus

Originele, duurzame cadeaus voor elke gelegenheid. 

Heb je hulp nodig bij het kiezen van een cadeautje? Neem gerust contact op! Je kunt ons mailen, bellen of whatsappen. We zullen je zo snel mogelijk helpen en denken graag met je mee. We werken dagelijks met onze producten en hebben veel ervaring om je van persoonlijk advies te kunnen voorzien. 

Bij ons kun je een cadeautje ook rechtstreeks naar de gelukkige sturen, we voegen dan een leuk handgeschreven kaartje toe aan je bestellen. Geheel gratis. Laat bij je bestelling in het notitievak een persoonlijk berichtje achter. vul bij verzendadres het adres van de ontvanger in. 

We maken ook orginele cadeaupakketten. Wil je een pakket van de website net even wat anders. Stuur dan even een berichtje, dan stellen we samen het ideale cadeaupakket samen

 

Originele duurzame cadeaus

Duurzame originele cadeaupakketten voor elke gelegenheid. Leuk voor verjaardagen, feestdagen, Moederdag, maar ook zeker leuk als cadeautje bij bijvoorbeeld een verhuizing. 

Wil je iemand laten kennis maken met een duurzame levensstijl of helpen bij het verminderen van afval. Denk dan eens aan de zero-waste cadeauset. Dit pakket bevat een aantal producten die je direct helpen afval te verminderen zonder dat grote aanpassingen vraagt in je normale doen en laten. 

Een jarige verras je op een duurzame manier met een van onze zorgvuldig samengestelde geschenkpakketten. Bijvoorbeeld de GreenMansion verwenset. Met een heerlijke biologische zeep, fairtrade bodylotion en een scrubspons. 

Een verhuizing? Dan is het afwascadeaupakket een hele leuke. In het pakket vind je een houten afwasborstel, een natuurlijke spons, een koperen schuurspons én ecologisch afwasmiddel. Vol met praktische producten dus, die niet alleen leuk en handig zijn, maar ook nog eens heel duurzaam! Zo’n cadeau valt zeker in de smaak.