Over ons

Over GreenMansion

Het verhaal van GreenMansion

Leuk dat je een kijkje komt nemen! Ik ben Hilde Jelsma, oprichtster van GreenMansion.

Ik heb Bedrijfseconomie gestudeerd met daarbinnen een minor in Ondernemerschap. Daar is dit hele avontuur begonnen. 

Tijdens mijn studie kreeg ik de opdracht te kijken naar maatschappelijke trends. Een belangrijke en relevante trend was, en is nu nog steeds, duurzaamheid. Dat klonk interessant en ik ben mij toen gaan verdiepen in dat thema. Ik ben gaan kijken naar wat ik eigenlijk weggooi in één dag. Daar schrok ik van, zoveel producten die in mijn prullenbak belandden had ik maar één of enkele keren gebruikt. Er ging op dat moment een nieuwe wereld voor mij open. Ik ben me gaan verdiepen in het klimaat en de problemen daar omheen. Dit raakte me zo, dat ik actie wilde ondernemen. Ik besloot zo duurzaam mogelijk te leven. 

Omdat ik erin geloof dat we samen onze planeet schoner kunnen maken, wil ik anderen praktische producten aanreiken om de eerste stappen te zetten naar een duurzamer leven. Daarom ben ik begonnen met GreenMansion. 

Contact GreenMansion

De producten van GreenMansion

Wist je dat we gemiddeld 500 kilo aan afval per persoon per jaar weggooien! 500 kilo! Dat kan anders, dat kan beter.

Met GreenMansion wil ik wegwerpproducten in de ban doen. Voor alles wat in de prullenbak beland probeer ik een herbruikbaar alternatief te vinden. Nu wil ik dit graag met je delen en je praktische producten aanreiken om de eerste stappen te zetten naar een duurzaam leven. Veel wegwerpproducten zijn niet nodig en je kunt hiermee op een gemakkelijke manier al veel impact maken!

Ik geloof er sterk in dat als iedereen een beetje doet, we met z’n allen al een heel eind komen. Samen redden we onze planeet! Doe je mee?

 

Hiernaast zie je een foto van de allereerste markt die ik ooit deed! 

Contact

Ik help je graag naar een duurzamere levenstijl en persoonlijk contact is voor mij heel belangrijk. Dus mocht je twijfels hebben, vragen hebben over bepaalde producten, mijn ervaring willen weten of ben je benieuwd welk product het beste bij jou past? Ik vind het heel leuk als je contact met mij opneemt en ik help je met liefde!

Je kunt contact opnemen via de telefoon of WhatsApp op +31644586994. Je mag mij ook mailen: info@greenmansion.nl. Of stuur een berichtje via de socials!

Ontdek onze producten