Verzenden & Retourneren

Verzenden & retourneren

Verzenden

Je pakketje wordt verzonden met DHL. De levertijd hiervoor bedraagt 1 tot 3 werkdagen. 
Je krijgt altijd bericht zodra je pakket verzonden is. Hierbij ontvang je ook een track & trace code. 

Retourneren

Je hebt het recht je bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Mocht je gebruik maken van je herroepingsrecht, dan heb je na annulering nogmaals 14 dagen om het product retour te sturen. Je krijgt dan het volledige bedrag gecrediteerd. De kosten van retour van jouw thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening.

Indien je gebruik maakt van je herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in orginele staat en verpakking aan ons geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kun je contact met ons opnemen via info@greenmansion.nl of het modelformulier herroepingsrecht invullen en opsturen. Wij zullen het verschuldigde bedrag binnen 14 dagen na aanmelding van je retour terugstorten, mits het product in goede orde is ontvangen. 

Let op! Hygiëne producten kunnen alleen worden geretourneerd als de verzegeling niet verbroken is. Bij verbreking van de verzegeling is je bestelling definitief en kan deze niet meer geretourneerd worden. 

Ruilen

Wil je een product ruilen? Dat is helemaal geen probleem. Neem dan contact op via info@greenmansion.nl. Dan zorgen we ervoor dat een ander gewenst product jouw kant op komt. De verzendkosten voor het terugsturen van het product zijn voor eigen rekening. 

Begin met ontdekken...